Jump to content

Recommended Posts

phdcoder    2

I opened up a model I made yesterday and every time I delete an object, such as a connecting arrow or a shape, the whole program crashes! I don't recall having this problem when I first made the model. Also while I have nodes in my model, the shapes/items I am adjusting are not nodes, they are shapes I've put in.

 

I searched the forums but couldn't find any similar problem.

 

Does anyone know why this is happening? I can't continue my analysis in Nvivo if it keeps crashing every few seconds!

 

Version is 32 bit if relevant.

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
QSRSupport    76

Hello phdcoder,

 

Can you please try to compact and repair your project file by following the steps in the below help link to see if that helps:

http://help-nv10.qsrinternational.com/desktop/procedures/compact_and_repair_projects.htm

 

If the issue persists or if you experience any issues in performing a compact and repair, please submit a support form at: http://www.qsrinternational.com/customer-support and we’ll be able to assist you further.

 

Regards,

Rahul

Share this post


Link to post
Share on other sites
phdcoder    2

Thanks for the prompt response.

 

I tried compacting and repairing the project file but it hasn't resolved the problem so I've submitted a support request.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×