Jump to content
jacqmill

Query results vanish upon coding to a node

Recommended Posts

When I run a text query, open a source in a separate tab, and then code to a node in that source, the query results window/tab vanishes. Then I have to rerun the query and find where I left off, which is time-consuming and unnecessary. This happens whether the source I'm coding is a PDF or a memo. At first, I couldn't figure out what action was resulting in the query results window vanishing, but eventually diagnosed that it only happens when I could to a node in a source opened in a separate tab.

I found this forum topic which seems relevant, but it's for NVivo 9 and I can't replicate the suggested solution in NVivo 11. I also couldn't find any error log as recommended in this topic:

Is there a solution to this problem? If not, I'd like to report it as something that needs fixing in future updates/versions.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

It is correct that query results disappear when you code from a source. This occurs because query results become obsolete when you code to a node. 

I have raised this with our Product Team so that user experience can be improved in future.

Regards,

Bhupesh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×