Jump to content

Transferred from Windows to Mac - LOST ALL CODING


Recommended Posts

Ive transferred my N-Vivo database so that I can open it and use it from hereon out on my MacBook (using Nvivo 12). It has transferred the files across without a problem, and shows the nodes. However, nothing is coded to the nodes - not a single thing! 
 

Any advice/help greatly appreciated :)

 

TIA

Link to post
Share on other sites

Hello @FloHalstead,

This might require further investigation of your original Nvivo for Windows project file.

Please submit a support request form following: https://support.qsrinternational.com/nvivo/s/contactsupport/contact-support-form

Regards,

Link to post
Share on other sites

Hi FloHalstead, 

As Canarik has mentioned it’s likely we will need to take a look at your files. If you could also mention in your support request the steps you have used to convert and transfer your project that would be helpful. 

Regards, 
Heather

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy